Zonnepanelen Belgian Energy Systems

Uw Project

Eenmaal beslist, gaan we te werk volgens een vast scenario. Dit houdt in:

Het ontwerp

Elk project begint met een plaatsbezoek. Eén van onze adviseurs komt bij u langs voor een evaluatie van uw site en informeert u over de talrijke mogelijkheden op zowel technisch als financieel vlak. Er wordt nagegaan welk systeem het beste bij uw wensen en de locatie past. Hoeveel stroom wilt u opwekken? Hoeveel warm water is vereist? Wat is technisch en budgettair haalbaar? Is het dak reeds geïsoleerd of moet dit ook door ons uitgevoerd worden? Op al deze vragen geven wij u uitgebreid en vakkundig advies. Samen met het ontwerp geven wij u ook het volledig overzicht van de kosten zodat u na installatie niet voor verrassingen komt te staan.

Installatie

BES garandeert u een uitstekende kwaliteit, zowel van de producten als van de installatie. Op technisch vlak stellen wij u enkele systemen voor, waarvan de verschillende onderdelen naadloos op elkaar afgestemd zijn en die perfect aansluiten op uw noden. Deze systemen zijn steeds voorzien van ijzersterke fabrieksgaranties die uw investering voor een lange tijd veilig stellen. Daarom verkiezen we altijd te werken met uiterst betrouwbare producten, namelijk Mitsubishi, Sanyo/Panasonic, Kyocera, Schüco, SMA, Nedap, … Hun energiesystemen voldoen aan de hoogste rendementsnormen en kwaliteitseisen. De installatie zelf gebeurt door ons betrouwbaar en ervaren team.

Nazorg en onderhoud

Uw dossier

Het installeren en in gebruik nemen van energiesystemen gaat gepaard met behoorlijk wat administratieve taken. Wij bieden u daarom ook een vlotte administratieve afhandeling van uw dossier aan. Dit omvat onder andere het aanvragen van subsidies, afhandelen van keuring en homologatie, aanvragen van groene-stroomcertificaten, en de administratieve aansluiting op het distributienet. Met BES hoeft u zich over deze taken geen zorgen meer te maken.

Meetgegevens

Onze systemen kunnen uitgerust worden met een communicatiesysteem zodat u de rentabiliteit van uw project via uw meetgegevens steeds kan opvolgen via het internet.

Onderhoud

Een deskundig onderhoud van uw systeem is essentieel voor het behoud van haar maximale rendement. Wij bieden dan ook binnen het totaalpakket een uitgebreid onderhoudscontract aan waarin een technische meting, een volledige controle van het systeem en een optionele reiniging vervat zitten. Voor particulieren bieden wij dit onderhoud tweejaarlijks aan, voor grotere bedrijven jaarlijks. Dit in samenwerking met een bedrijf die dan de productie real-time monitort en controleert op eventuele productieafwijkingen.