Zonnepanelen Belgian Energy Systems

Over BES

zonnepanelen-BES-logo.pngIn 2001 richtten wij, Geert Boeraeve en echtgenote Martine Levrouw, BES op. Op dat ogenblik hadden we reeds een uitgebreide ervaring opgebouwd in de wereld van de hernieuwbare energie met onder andere projecten in zonne-energie, windturbines, biomassa… Vandaag leggen we ons hoofdzakelijk toe op het leveren en installeren van fotovoltaïsche zonnepanelen (PV-systemen) en thermische zonnecollectoren en zonneboilers. De recente verhuis van onze kantoren en magazijnen naar een gloednieuw pand te Ledegem heeft een aantal nieuwe mogelijkheden opgeleverd. Wij breiden ons gamma namelijk uit met kwalitatieve warmtepompen, fuel cells en oplaadpunten voor elektrische wagens. Ons kleine, hechte team realiseert totaalprojecten over heel België en heeft ondertussen meer dan duizend vijfhonderd zonne-energiesystemen zowel bij privépersonen als bedrijven geplaatst. We houden ons team bewust klein en dat heeft voor u enorme voordelen:

  • We zijn heel flexibel en hebben ons reeds een aantal jaren voorbereid op de huidige veranderingen inzake de verminderde overheidssubsidies voor zonnepanelen. Hierdoor kunnen we vandaag deze aanpassingen zonder kwaliteitsverlies voor u opvangen zodat uw installatie nog steeds een uitstekende financiële investering blijft én wij kunnen blijven instaan voor eventuele herstellingen en onderhoud.
  • We kénnen echt al onze klanten en kunnen voortdurend inspelen op hun noden. We hechten veel belang aan persoonlijk contact en een duurzame relatie met hen. Als klant beschikt u dan ook steeds over een direct aanspreekpunt voor al uw vragen over groene energie.

We garanderen u hoogwaardige producten die aan de hoogste rendements- en kwaliteitseisen voldoen en ijveren steeds voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en maximale klanttevredenheid. Onze stevige marktpositie in Vlaanderen werd opgebouwd dankzij jarenlange ervaring en een groeiende mond-tot-mondreclame.